Kertépítési filozófiánk

Gondosság, szakértelem, szenvedély

Több mint 20 éves tapasztalatunkat szívesen állítjuk kertje szolgálatába, az Ön igényei szerint. A kerttervezéstől a kertépítésen át a kertfenntartásig mindenben számíthat gondosságunkra, szakértelmünkre, és a kertek iránt érzett szenvedélyünkre.

Gondosság

Elsődlegesnek tartjuk megrendelőinkkel a bizalmon alapuló kapcsolat kialakítását és annak fenntartását. Mi sem bizonyítja jobban e törekvésünk sikerét, minthogy a megépített kertek zömébe folyamatosan, vagy időszakosan kertápolási munkák végzésére visszavárnak, és nyugodt szívvel ajánlanak ismerőseiknek és barátaiknak. Igyekszünk ügyfeleinknek többet adni, mint amire számítanak.

Szakértelem

Mindenben számíthat ránk, ami kerttel kapcsolatos: kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás, automata öntözőrendszerek tervezése és telepítése. A kivitelezés során igyekszünk egyaránt alkalmazni a régi, elfogadott módszereket és a legújabb, legkorszerűbb megoldásokat és anyagokat. Büszkék vagyunk rá, hogy szakmánkban a magas minőségben végzett munkánkról, új technológiák bevezetéséről, alkalmazásáról vagyunk ismertek. Kizárólag kiváló minőségű, professzionális termékekkel, növényanyaggal dolgozunk szem előtt tartva a kert tulajdonosának maximális minőségi elvárásait, megelégedettségét.

Szenvedély

Úgy gondoljuk, hogy az elhivatottság és az örömmel végzett munka is szükséges ahhoz, hogy minden kertből a legtöbbet hozhassuk ki. Szerencsések vagyunk, mert hobbink egyben a munkánk is. Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat, tagjai vagyunk szakmai szervezeteknek és számos folyóiratban jelentek meg publikációink. Büszkék vagyunk rá, hogy gyermekeink is ezt a szép hivatást választották, és rövidesen ők is aktívan is bekapcsolódnak a 20 év alatt épített vállalkozásunkba.