ISMERJEN MEG MINKET

1994 óta állunk a professzionális kertépítés szolgálatában.

A mai szervezeti formában, Virágoskert-Építés Kft. néven 2003-tól kizárólag családi tulajdonban működünk, érdi központtal.

Tevékenységünk fő irányai: kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás, automata öntözőrendszerek tervezése és telepítése.

Az általunk épített kertek döntő többsége magánkert, ezért elsődlegesnek tartjuk megrendelőinkkel a bizalmon alapuló kapcsolat kialakítását és annak fenntartását. Mi sem bizonyítja jobban e törekvésünk sikerét, minthogy a megépített kertek zömébe folyamatosan, vagy időszakosan kertápolási munkák végzésére visszavárnak, és nyugodt szívvel ajánlanak ismerőseiknek és barátaiknak. Igyekszünk ügyfeleinknek többet adni, mint amire számítanak.

A kivitelezés során igyekszünk egyaránt alkalmazni a régi, elfogadott módszereket és a legújabb, legkorszerűbb megoldásokat és anyagokat. Büszkék vagyunk rá, hogy szakmánkban a magas minőségben végzett munkánkról, új technológiák bevezetéséről, alkalmazásáról vagyunk ismertek. Kizárólag kiváló minőségű, professzionális termékekkel, növényanyaggal dolgozunk szem előtt tartva a kert tulajdonosának maximális minőségi elvárásait, megelégedettségét. Telephely építéssel fejlesztjük cégünket, sikerrel orientáljuk gyermekeinket a pályára, hogy rövidesen aktívan is bekapcsolódjanak a 20 év alatt épített vállalkozásunkba.

Vezető munkatársaink

Ismerje meg csapatunkat