NÖVÉNYHARMÓNIA

A kertünk növényei öltöztetik fel a házat, kiegészítik az épített elemeket, határolják, életterünket díszítik és élettel töltik meg.  A virágok, a növények változatos formavilága és sokszínűsége pozitív hatással van ránk, életkedvet ad és megnyugtat.

GYEP

A gyep nem csak megnyugtató hatású, pihenésre és kikapcsolódásra alkalmas tér. Biztosítja a kikapcsolódás, pihenés, könnyed labdázás, a baráti ás családi összejövetelek helyét.

NÖVÉNYÜLTETÉS

A kertünk berendezési tárgyai a növények. Féltve dédelgetjük, és árgus szemekkel vizsgáljuk fejlődésüket. Hosszú távra tervezünk velük, és ez valóban szó szerint értendő.

ÖNTÖZÉS

Öntözésre, hazánk éghajlati adottságai miatt szükség van. A költségesen telepített növényanyag, gyep optimális fejlődéséhez pótlólagos öntözésre van szükség.

SZIKLAKERT

A sziklakert joggal nevezhető slágerterméknek. Szinte mindenki fejében megfogalmazódik az igény. Talán már fejben el is képzelte a helyét, vagy a házépítési hiányosságából adódó „seb” eltüntetését várják tőle.

TÁMFAL

A támfal használata a szintkülönbség áthidalásának egyik formája. A kert „épített” jellegét erősíti. A modernebb hangvételű (minimál) dizájn szinte megköveteli a függőleges térmegosztást.

ÚT, BURKOLAT

A kerti út, szilárd burkolat kertünk alapeleme. Minden kertnek szüksége van, épített felületre. Határozott funkciót látnak, gondoljunk autóbejáróra, gyalogjárdára, vagy a kerti partik helyszínéül szolgáló teraszra.

KERTI TÓ

A kertünkben megjelenő víz különleges élményt nyújt, változatos formai kialakítása más és más élményt nyújthat a kertben tartózkodó számára.  A víz meghittséget, bensőséges hangulatot ad a kertnek, kiemeli annak természetes jellegét.