Ügyfeleink mondták

L. Gergő Veszprém

A "Virágoskertesek" hosszú évek óta gondoskodnak nálunk arról, hogy minden évszakban öröm legyen kint lenni a kertben. Legyen az kertfenntartás, tervezés vagy kivitelezés, mindig a legmagasabb színvonalat, profi hozzáállást és minőséget kapunk. Köszönjük szépen!

I. Barbara Budapest

"A kertépítés folyamata egy közös alkotó tevékenység volt, a tervezéstől a kivitelezés befejezésééig. Élmény volt látni, ahogy a kopár telek napról-napra formálódik a hozzáértő, gondos kezek által. Már a frissen elkészült kert látványa is kellemes volt, de a már beérett növényzet igazi oázis a házunk körül. Az idő bizonyította, hogy a papírra álmodott, megtervezett kert az életben is megállja a helyét, a funkciók jól el lettek rendezve, a kiválasztott növények kellemes klímát biztosítanak. Az építkezésnél és a kertgondozásnál is hangsúlyosan figyelnek a rendre és a tisztaságra, ami számunkra nagyon fontos. Kertfenntartás terén is jó szívvel ajánlom a “Virágoskert” csapatát, mert profi eszközökkel, nagy szakértelemmel ápolják a kertünket, amit a növényeink szépségükkel és egészségükkel hálálnak meg."

Enikő, Inárcs

„A meglévő, 600 négyszögöles, nagyrészt füves kertünk újabb, közel 300 négyszögöllel bővült. Egy színes, virágokkal, bokrokkal és fákkal beültetett ligetes kertrészről álmodoztunk, ami szervesen kapcsolódik a meglévő területhez. Ekkor találkoztam Leventével, aki már az első találkozás során ráérzett arra, mit is képzeltünk el. Mi sem bizonyította ezt jobban, hogy elképzeléseinket és költségvetésünket is figyelembe véve - saját javaslatait is beépítve - fantasztikus látványterveket készített, amivel rögtön meggyőzött bennünket. Leventében és csapatában egy elhivatott, profi csapatot ismertem meg. Ha munkám miatt nem lehettem itthon, a nap végén alig vártam, hogy hazaérjek és láthassam, mi minden történt a kertben. A közel egy hónapos munka végeredménye fantasztikus lett. Reggel vagy este, a ház ablakából nézve, a teraszon üldögélve vagy a növények között sétálva teljesen kikapcsol, megnyugtat, ellazít bennünket. A hely igazi funkcionalitását mutatja, hogy kamasz gyermekeinket is képes kicsalogatni a szobájukból, a konyha mellett egy másik színtér, ahol időről időre megtaláljuk őket.”

K. Éva, Telki

A Virágoskert-Építés Kft. 2015 nyarán röpke idő alatt modern, úgynevezett minimál design kertet varázsolt a telkünkre. Az igényeinket maximálisan figyelembe véve, speciális növényekkel, egyénre szabott tervet készítettek. Addig terveztek, amíg nem lett tökéletes. A munkát iszonyatosan pozitív, jó megjelenésű, intelligens szakemberekkel hajtották végre. Minden nap összetakarítottak és úgy dolgoztak, hogy nem borították fel az életünket, hanem maximálisan beilleszkedtek a napi menetrendünkbe. Pontosan érkeztek és a munkát addig folytatták, amíg el nem érték az aznapra kiírt normát. Hatékonyan, tisztán és nagyon magas minőségben dolgoztak a legkorszerűbb, saját gépparkkal és technológiával. A cég tulajdonosainak napi figyelme és pozitív hozzáállása nagymértékben hozzájárult a csodálatos eredményhez. A munkát kritikus szemekkel az első kapavágástól az utolsó fűszálig végig kísértük és az eredmény azóta is minden reggel megdobogtatja a szívünket. Az elszámolás fillére pontos és korrekt, ami a mai világban nagyon ritka. Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk a Virágoskert-Építés Kft-t, aki egyedi, minőségi kertet szeretne reális áron!

Egy elégedett diósdi ügyfél

2012. óta segítenek nekünk a Virágoskert-Építés Kft. munkatársai. Véletlenül találtunk rájuk. Szerencsénk volt. Ár/érték arányban kerestük a legjobbat és megtaláltuk. Igaz ez mind építésre, mind karbantartásra. A kertünket úgy építették át, amilyennek mindig is szerettük volna. Az általuk telepített öntözőrendszer hatékonyan működik. Mindig, minden zöld. A legforróbb nyári időszakban is. Megbízhatóak és mindig készségesek. A „szép zöld gyep” iránti mániámat is bölcsen tolerálják. És ez nem semmi.